Op donderdag 2 oktober 2014 start alweer de tiende theatertournee van Frans Bauer, ‘Live in Concert X’. Reden voor een feestje, want dit betekent ook dat de vrolijke zanger al bijna 20 jaar langs de Nederlandse en Vlaamse theaters toert. In deze theatershow wordt er uiteraard teruggeblikt op deze 20 jaar, maar zijn ook diverse nieuwe nummers te horen. De feestelijke periode start op vrijdag 26 september, wanneer de nieuwe single van Frans Bauer, ‘Ratatadadada’, verschijnt. Een typisch vrolijke Frans Bauer liedje, waarmee hij vooral het leven viert. De single zal op vrijdag 31 oktober worden opgevolgd door een gloednieuw album.

Twintig jaar in de Nederlandse en Vlaamse theaters, een succesvol televisieprogramma (‘Vive la Frans’), een nieuwe single en album en het 5-jarig bestaan van het Sterrenfonds zijn voor Frans Bauer reden genoeg om de komende periode ook eens een aantal andere mensen in het zonnetje te zetten. De komende periode reist hij af naar een aantal bijzondere locaties en mensen om hen te verrassen.

Deel: