Le Guess Who? Festival, dat van 20 tot en met 23 november plaatsvindt in de binnenstad van Utrecht, heeft 26 acts toegevoegd aan de line-up van 2014. Autechre, Cloud Nothings, Perfume Genius, Dorian Concept Trio, Iceage, Rodion G.A., Parquet Courts, The Vaselines, Hauschka, Sleaford Mods, The Fresh & Onlys, Jameszoo (live) en meer voegen zich bij eerder aangekondigde acts als Bonnie “Prince” Billy, Einstürzende Neubauten, Swans, Wire en Dr. John & The Nite Trippers.

Austin Psych Fest zal tijdens Le Guess Who? Festival op de openingsavond een programma hosten. Austin Psych Fest focust zich op een breed scala aan psychedelische muziek; de acts die ze presenteren op donderdag 20 november zijn onder andere Loop, Tamikrest, King Gizzard and the Lizard Wizard en The Growlers.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Le Guess Who?. Passe-partouts zijn beschikbaar voor €100. Er zijn ook dagkaarten voor het festival beschikbaar. Tickets voor donderdag en zondag zijn verkrijgbaar voor €30, tickets voor vrijdag en zaterdag zijn €35.

Deel: