Afgelopen zondag zijn er twee niet eerder verschenen nummers van Adele uitgelekt op internet. Het gaat om twee nummers die zijn opgenomen in 2010 en oorspronkelijk bedoeld waren voor het album ’21’. De twee nummers zijn inmiddels ook weer offline gehaald door haar platenmaatschappij, maar zijn nog wel via andere websites te beluisteren.

Het gaat om de nummers ‘You’ll Never See Me Again’ en ‘Never Gonna Leave You’. Adele nam ze op met producer Fraser T. Smith. Hij produceerde ook het nummer ‘Set Fire To The Rain’ dat wel op het album ’21’ terecht kwam. Deze twee nummers haalden het album niet.

Er gaan nog altijd geruchten dat Adele zou werken aan een opvolger van haar succesvolle vorige album. Op haar verjaardag eerder dit jaar, op 5 mei, twitterde ze wel: “Bye bye 25… See you again later in the year x”. Dit werd opgevat als een mogelijke aankondiging met de titel ’25’, omdat haar vorige twee album ook als titel haar leeftijd hadden. Maar tot nu toe is er nog altijd niets officieel bevestigd.

Deel: