westerpopOoit uitgegroeid van een buurtfeest van het Westerkwartier in Delft  is er op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus a.s. weer de 25e aflevering van Westerpop. De vijfentwintigste editie van het Delftse popfestival wordt gekenmerkt door een divers aanbod met maar liefst 23 acts en bands uit binnen en buitenland. Onder andere een reunie-optreden van de roemruchte Delftse Tee Set, festivalsensatie Jett Rebel, Splendid en Baskerville op de vrijdag en op zaterdag The Kik, The Delta Saints (USA), Lulu James (UK), Lonely the Brave (UK), Barry Hay & Flying V Formation en Hoffmaestro.

De aanvang is vrijdag om 19.00 uur en op zaterdag om 13.30 uur, de toegang is gratis en het festival speelt zich af op het sportterrein van het Grotius College zo’n 150 meter achter Delft Centraal Station aan de Frank van Borselenstraat te Delft. Verdere info : www.westerpop.nl

Deel: