De heren van de Foo Fighters komen in september weer naar Europa voor een optreden. Ze zullen op 14 september optreden tijdens het slotconcert van de Invictus Games in Londen. Tickets voor dat concert zijn vanaf vrijdag beschikbaar. Het is de eerste keer in twee jaar tijd dat ze weer in Europa optreden. De laatste keer was tijdens de zomer van 2012. Waarbij ze onder andere ook optraden op Lowlands en Pukkelpop.

In de tussenperiode heeft de band zich bezig gehouden met de opnames voor een nieuw album. En Dave Grohl heeft aardig wat zij projecten gedaan. Zoals het maken van de documentaire ‘Sound City’ over de gelijknamige studio in Los Angeles.

In november zal het nieuwe album verschijnen van de Foo Fighters. Tijdens de opnames voor de opvolger van ‘Wasting Light’ uit 2011 hebben ze ook opnames gemaakt voor een documentaire. Die de band volgt tijdens de opnames van het album. Dit heeft geleid tot een documentaireserie getiteld ‘Sonic Highways’ die ook komend najaar te zien zal zijn op de Amerikaanse tv zender HBO.

Deel: