Living like a Runaway boekOp 11 november wordt de auto biografie ‘Living like a Runaway’ van Lita Ford gepubliceerd. Het 320 pagina’s tellende boek vertelt het verhaal van de legendarische gitariste van The Runaways, de solo artiest, het grote succes, het moederschap en een desastreus huwelijk. Lita Ford leefde haar droom, totdat haar leven veranderde in een nachtmerrie. Als 16-jarige ging ze het huis uit om zich aan te sluiten bij ‘swerelds eerst vrouwelijke rockband, The Runaways.

Om daarna de eerste vrouwelijke hardrock gitaarheld te worden met o.a. een platina album en een top 10 hit met Ozzy Osbourne. De in het leer gestoken vamp was “one of the boys” en speelde de meeste van de planken. Ze stopte vrijwel geheel met muziek maken toen ze moeder werd van twee zonen. Het huwelijk was dramatisch. Zó erg zelfs dat de problemen van Ike & Tina een opwarmertje voor hun waren. Uiteindelijk is ze gescheiden waarbij ze haar zoons heeft moeten opgeven. ‘Living like a Runaway’ vertelt een verhaal dat zal chockeren en een heel ander licht laat schijnen op een leven dat vredig en glamerous leek. Lita geeft zich bloot. Ze vertelt de ruwe waarheid over haar leven, de roem, het geld, de sex en de drugs.

Deel: