Fans van het grootste festival van Nederlandse bodem zullen er op 9 augustus a.s. gratis flink op los kunnen posten, tweeten, app’en en Instagrammen. Woordvoerder Ductch Valley Festival Aloys Buys: ‘Dutch Valley is met 9 podia on-Nederlands groot en staat door de optredende artiesten en pure festival opzet desondanks heel dicht bij de bezoekers. Met gratis internet voegen wij extra beleving en een sociale dimensie aan het feest toe waardoor de afstand tussen festival, bezoekers en en artiesten nog kleiner wordt. Om gebruik van het gratis internet te kunnen maken moeten bezoekers voorafgaand aan het event een speciale mobiele app downloaden. Na activeren van ons wifi signaal op hun smartphones tijdens Dutch Valley kunnen bezoekers de gehele dag beschikken over gratis internet op het festival terrein om het event real time te volgen, vieren en delen met vrienden. Ook met hen die niet op het event aanwezig zijn’.

Het festival vindt plaats op de zomerse datum van 9 augustus a.s. In de open lucht. In de prachtig natuurlijke omgeving van recreatiegebied Spaarnwoude, tussen Amsterdam en Haarlem. In de vallei en op en rond de groene heuvels zullen de zintuigen van muziekliefhebbers meer dan ooit worden geprikkeld.

Dutch Valley Festival met o.a. Jan Smit, The Partysquad, Gerard Joling, Ilse DeLange, Yellow Claw, Niels Geusebroek & band, Frans Bauer, Marianne Weber, The Opposites, DI-RECT, Glennis Grace, Roy Donders, Jeroen van der Boom, George Baker, Monique Smit & Tim Douwsma, Kensington, The Flexican & MC Sef, Thomas Berge, Jan Keizer & Anny Schilder, Danny de Munk, Mr. Polska, Phalerieau, Jody Bernal, The Kik, T-Spoon, Fajah Lourens, Jannes, Ben Liebrand, Mental Theo, Kraantje Pappie, Feestdj Ruud en Gebroeders Ko.

Deel: