Na 2 geweldige en uitverkochte edities komt Night of the Stars op 26 september 2014 terug naar Ahoy met een knaller van een line-up. Niemand minder dan Paul de Leeuw komt optreden: ‘Vlieg met me mee naar de regenboog’ en ‘Blijf bij mij’ zijn heerlijke hits die tijdens de avond door Ahoy galmen. Jeroen van der Boom komt langs, maar ook Jan Smit, Wolter Kroes en Edsilia Rombley. Het wordt een feest-editie met heel veel meezingers en dat betekent voetjes van de vloer. Zet 26 september dus in je agenda en feest, dans, zing en drink mee tijdens Night of the Stars live in Ahoy.

Je kan natuurlijk kaarten kopen, maar als mediapartner van Night of the Stars mag Maxazine van de organisatie, in samenwerking met Vovert.nl, natuurlijk weer een hele stapel kaarten weggeven! Die kan je winnen door de wincode die wekelijks onderaan in de nieuwsbrief van Vovert.nl staat, te mailen naar nots@maxazine.nl. Doe het voor 1 september en misschien win jij wel één van de setjes kaarten voor Night of the Stars!

NOTS

Deel: