Musical over het leven van André Hazes stopt na ruim twee jaar op 4 januari 2015. Het is tijd, de hoogste tijd. De allerlaatste voorstelling van Hij Gelooft in Mij wordt op 4 januari 2015 om 14:00 uur gespeeld. Het DeLaMar Theater heeft een nieuwe programmering voor de Wim Sonneveld zaal gepland staan waardoor een verdere verlenging niet mogelijk is.

De musical over het leven van André Hazes ging op 11 november 2012 in première in het DeLaMar Theater. De oorspronkelijke speelperiode van zes maanden werd in samenwerking met het DeLaMar Theater tot vijf keer toe verlengd. Cast en orkest speelden louter voor uitverkochte zalen en op 4 januari, na bijna 800 voorstellingen, hebben meer dan 700.000 bezoekers de voorstelling gezien.

Hij Gelooft in Mij ontving vier Musical Awards en werd met vijf x vijf sterren bekroond door de pers. Joop van den Ende Theaterproducties is trots op het grote succes van deze Nederlandse musical. Chantal Janzen, Martijn Fischer en Fabian Jansen blijven tot het einde van de productie te zien als Rachel en André Hazes.

Deel: