Na de aankondiging van de eerste twintig muzieknamen, nog geen maand geleden op Here Comes The Summer, heeft de organisatie van Into The Great Wide Open een vijftal nieuwe namen vrijgegeven die op zullen treden op het festival. Into The Great Wide Open wordt gehouden op 5,6, en 7 september op Vlieland.

Met de energieke soul van bebrilde gospelpriesters St. Paul and The Broken Bones of de Togolose voodoo-funkers Vaudou Game, is dansen met een dikke glimlach bij dezen gegarandeerd. Het oorgasme dat Fuck Buttons heet, Vancouver Sleep Clinic (het elektronische jonge broertje van Bon Iver) en begaafde rock & roll-snotaap Ezra Furman zijn ook uitgenodigd.

Binnenkort worden ook de eerste projecten voor het kinderkunstprogramma bekendgemaakt. Op het strand van Vlieland zal er een groot skelet van een heel bijzonder zeebeest begraven liggen. Daarnaast worden alle fietsen op het eiland grondig onder handen genomen en staan er bijzondere geluiden op het menu. En hoe zou het met Stout Konijn zijn? Bekijk hier het volledige programma van Into The Great Wide Open.

Deel: