Vandaag vond in de Amsterdam ArenA in Amsterdam de finale plaats van de actie waarbij iedereen, die ervan droomde ooit op te kunnen treden in een bomvolle Amsterdam ArenA, de kans kreeg om online auditie te doen. Elke week kozen de Toppers 2 finalisten. De zes finalisten Tamara Tol, Ramon Beense, Allan Hoekman, Belinda Kinnaer, Denny Braaf en Ernest van Hartingsveldt mochten zelf een nummer en passende outfit kiezen waarmee zij dachten de Toppers te kunnen overtuigen.

Na een spannende finale en het juryberaad maakten René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom bekend dat voor Tamara Tol en Ernest van Hartingsveldt hun droom werkelijkheid zal worden. Uit handen van de Toppers ontvingen zij de Award en dus de plek als pauzeact tijdens Toppers in Concert 2014. Voor de twee winnaars begint een hectische tijd van voorbereidingen en repeteren. Na 2 weken van voorbereiden zullen zij, samen met de formatie Gents, op 24, 29, 30 en 31 mei de Amsterdam ArenA volledig op zijn kop zetten tijdens de Toppers Halftime Show.

Deel: