Vandaag verschijnt ‘Vanaf Vandaag’ de nieuwe single van Django Wagner. ‘Vanaf Vandaag’ is een vrolijk duet van Django met collega Peter Beense. Beide mannen houden van een biertje op zijn tijd en dat komt in het nummer duidelijk tot uiting. Een kroegenlied bij uitstek, geschreven door Frank van Weert, Waylon van der Heijden en Django zelf.

De single is de voorloper van het nieuwe album van Django Wagner, getiteld ‘Samen…’ dat op 23 mei uit zal komen. Het album bevat louter duetten met bekende Nederlandse artiesten als Antje Monteiro, Frans Duijts, Sieneke, Dennie Christian en Wolter Kroes.

De release van het album valt voor Django Wagner samen met zijn eerste lustrum als artiest en dat viert de sympathieke zanger donderdag 22 mei 2014 met de collega’s die ook aan het album mee werkten tijdens zijn eerste, volledige, live concert in het Beursgebouw in Eindhoven. Hij wordt daarbij begeleid door een 32-koppige band onder leiding van Marcel Fisser (o.a. Jan Smit), aangevuld met de Paulus Schäfer band voor zijn bekende gipsy klanken.

Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk te bezorgen”.

Deel: