Op 9 mei verschijnt het debuutalbum ‘Lucid Musings’ van pianist Daan Herweg. Na jaren als bandleider, muzikant, songwriter en/of producer te hebben gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten (Caro Emerald, Finn Silver, Pete Philly, Kobranie) komt zijn droom van een eigen jazzalbum, met eigen composities, nu eindelijk uit. Samen met drummer Tuur Moens en bassist Pat Cleaver presenteerde het Daan Herweg Trio ‘Lucid Musings’ op donderdag 8 mei in het Bethaniënklooster in Amsterdam.

In een volle zaal een speld kunnen horen vallen. De droom van elke artiest bracht pianist Daan Herweg in verlegenheid toen hij op donderdag 8 mei zijn debuutalbum ‘Lucid Musings’ in Bethany’s Jazz Club presenteerde. Vol overtuiging betoverde Herweg zijn publiek, met de kunst om je te laten gaan, in het nu te zijn en de liefde voor de jazzpiano.

Deel: