De Britse band Elbow komt op dinsdag 18 maart aanstaande voor een exclusief optreden naar Paradiso. Dit intieme optreden vindt plaats ter gelegenheid van het nieuwe album ‘The Take Off And Landing Of Everything’, dat op vrijdag 7 maart verschijnt. ‘The Take Off And Landing Of Everything’ werd opgenomen in de eigen studio van de band en als altijd geproduceerd door toetsenist Craig Potter. De plaat is het vervolg op het succesvolle ‘Build a Rocket Boys!’. De eerste single van het nieuwe album is ‘New York Morning’ en staat al enkele weken op de playlist van 3FM.

Intiem optreden
De afgelopen jaren bouwde Elbow een warme band op met Nederland. Na succesvolle shows op Lowlands, Pinkpop en in een uitverkochte Heineken Music Hall is de band uit Manchester komende zomer afsluiter op Best Kept Secret Festival (zondag 22 juni). Maar eerst keert Elbow begin volgende maand terug naar Paradiso voor dit intieme optreden.

Ticketinfo
Kaarten voor deze exclusieve show kosten €35 excl. servicekosten en lidmaatschap en zijn alleen verkrijgbaar via Ticketmaster.nl en de site van Paradiso. De ticketverkoop start op zaterdag 8 maart a.s. om 10:00 uur (maximaal 2 tickets per persoon).

Deel: