Nadat eerder deze week de internationale topacts The Prodigy, Kaiser Chiefs en The Boxer Rebellion werden bevestigd voor Paaspop, komt de organisatie opnieuw met een klapper van wereldformaat. Het legendarische Belgische superstar DJ-duo 2ManyDJs zal op zaterdag de Stardust afsluiten. Ook de Berlijnse DJ Fritz Kalkbrenner, bekend van de hit ‘Sky And Sand’, treedt op dit crossover dance podium op. De Stardust wordt dit jaar voor het eerst gehost door WE ARE ELECTRIC, het nieuwe spraakmakende electro/dancefestival dat vorig jaar november met 7000 bezoekers het Klokgebouw in Eindhoven ruim op voorhand uitverkocht. Zojuist werd tevens bekend dat de Nederlandse zangeres en singer-songwriter Miss Montreal op de vrijdag naar Paaspop komt.

Maar er is meer: Chef’Special, Mr. Polska, Jett Rebel, Terror, Javier Guzman, Cut Copy, Dearworld, Gnučči, The Hard Way, The Jillionaire, Drenge, Sleepy Sun, Freddy & Bundy, Dubiosa kolektiv, Gomes Garage Set en Digitalism DJ Set zijn aan het programma toegevoegd.

2ManyDJs, de legende
Een kleine twintig jaar geleden formeerden de broers Stephen en David Dewaele de succesvolle band Soulwax die electrohouse en rock tot een spannend en dansbaar geheel verenigde. Behalve getalenteerde muzikanten bleken de Dewaele broers echter ook begenadigde DJ’s te zijn, wat spoedig tot de oprichting van het super-DJ-duo 2ManyDJs leidde, dat met zijn CD as heard on radio soulwax pt. 2 uit 2002 wereldwijd definitief doorbrak en een legendarische status kreeg.

Deel: