Can’t Stand Losing You’ is de ultieme documentaire over de iconische rockgroep The Police. Tegen alle verwachtingen in veroveren zij in de jaren ’70 en ’80 de wereld met hun vernieuwende muziek. We volgen gitarist Andy Summers tijdens zijn zegetocht met The Police, die naar eigen zeggen begon op Pinkpop. Tevens zien we de onvermijdelijke ondergang en de opmerkelijke wederopstanding van de band aan het begin van de 21e eeuw.

Can’t Stand Losing You, 19:35 – 21:00 uur, Film 1 Sundance

Deze metalband van eigen bodem heeft zich afgelopen jaren ook op internationaal vlak weten te bewijzen. Het album The Heart Of Everything is in vierendertig landen uitgebracht en kwam in augustus 2007 op nummer één binnen in de Amerikaanse Heatseeker Charts. Ook hun hit What Have You Done staat hoog genoteerd in de Amerikaanse top 40. Het Black Symphony concert dat Within Temptation gaf samen met het Metropole Orkest in februari van dit jaar in Ahoy, Rotterdam.

Within Temptation, 20:30 – 21:25 uur, Cultura 24

Vanavond toont Cultura 24 een registratie van een concert van de Popprijswinnaar in 2012: Racoon. De band uit Goes gaf _ voor de gelegenheid uitgebreid met een strijk- en een blaasensemble _ een zonnig optreden vol hits op het Pinkpop-festival op 31 mei 2012. Op de setlist o.a. de hits ‘Took a Hit’, ‘Love you More’, ‘No Mercy’ alsook een fijne cover van de Beatles-klassieker ‘Eleanor Rigby’.

Racoon op Pinkpop 2012, 21:25 – 22:15 uur, Cultura 24

Deel: