Al jaren scoren Nick & Simon hit na hit. Het is niet verwonderlijk dat het concert Nick & Simon sterker in Gelredome in oktober volledig was uitverkocht. De Volendammers wisselden eigen hits af met gastoptredens. Het concert in het Gelredome staat in het teken van hun laatst verschenen album ‘Sterker’. Maar Nick en Simon zingen niet alleen nummers van deze plaat. Ook oude hits als ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Rosanne’ ontbreken niet.

Bekende collega’s
Het duo staat er niet alleen voor in het uitverkochte stadion. Enkele bekende collega’s maken hun opwachting, zoals Guus Meeuwis, Paul de Leeuw en The Opposites. Ook Johannes Rypma zingt een deuntje mee. De Fries stond in de finale van het tweede seizoen van The Voice of Holland. Zijn coaches waren destijds… Nick & Simon.

Mijlpaal
Waar optreden in het Arnhemse Gelredome voor Johannes Rypma een primeur is, is het voor Nick & Simon een beetje thuiskomen. De Volendammers speelden in 2011 vier avonden in het stadion in het kader van Symphonica in rosso. Deze concertserie werd destijds door zo’n 120.000 mensen bezocht. “Een ongelooflijke ervaring en een geweldige mijlpaal in onze carrière”, noemden de heren dat destijds in Televizier. Zouden de Volendammers met het concert Nick & Simon sterker in Gelredome wederom een mijlpaal hebben bereikt?

Nick & Simon Sterker in Gelredome, 22:35 – 23:45 uur, Nederland 1

Deel: