Op 17 januari 2014 staat een van Nederlands beste zangeressen op het podium van De Vorstin in Hilversum. Maxazine mag in samenwerking met De Vorstin 2×2 kaarten weggeven voor het concert van Berget Lewis! Om deze te winnen hoef je niet veel te doen: Deel dit bericht op Facebook en like ons natuurlijk meteen. Wij controleren of je het bericht hebt gedeeld en kiezen op 10 januari twee winnaars.

Berget Lewis is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ en staat tot ver over de grenzen van ons land op het podium met grote artiesten. Met het nummer ‘Aviator’ van haar nieuwe, titelloze album, heeft Lewis zichzelf van een plek aan de Nederlandse top verzekerd.

Berget Lewis vond haar stem in het kerkkoor, waar zij gospel zong. Met het koor toerde ze op vijftienjarige leeftijd al door Amerika, waarna ze in de jaren negentig haar eigen groep ‘Berget Lewis Gospel Train’ oprichtte. Ze trad toe tot Total Touch, scoorde wereldwijde dancehits en presenteerde het programma ‘Just The Two Of Us’ met Edwin Evers, waarmee ze heel wat harten veroverde. Als klap op de vuurpijl speelde ze Maria in The Passion en won ze ‘De Beste Zangers van Nederland’ met 100% van de stemmen. Geen wonder dat internationale artiesten als Van Morrison, Dave Stewart en Maceo Parker haar als special guest uitnodigden.

Waar het Berget zelf vooral om gaat, is mooie muziek. Passie. Eerlijkheid. Openhartigheid. Liedjes met inhoud. Ze werkte samen met producer Andreas Olsson (o.a. Jason Mraz en Mary J. Blige) en het muzikantencollectief The Suppliers, wat resulteerde in een parel van een plaat met emotionele ballads, dampende rock & soul stampers met een energie die alleen Berget Lewis over kan brengen.

Deel: