CCRfront_boxCreedence Clearwater Revival brengt binnenkort een 6-CD Box Set uit met daarin alle studio albums die ze uitbrachten in de periode van 1967 tot 1972. De box bevat de albums: ‘Creedence Clearwater Revival’, ‘Bayou Country’, ‘Green River’, ‘Willy and The Poor Boys’, ‘Cosmo’s Factory’, ‘Pendulum’, en ‘Mardi Gras’. Op deze CD’s vind je hits als ‘Proud Mary’, ‘Bad Moon Rising’, ‘Down On The Corner’, ‘Fortunate Son’, ‘Green River’, ‘Travelin’ Band’, ‘Up Around The Bend’, en ‘Lookin’ Out My Back Door’. Buiten de genoemde albums bevat de box ook 1,5 uur aan live materiaal van concerten die zijn opgenomen in het Oakland Coliseum en tijdens Europese shows, deze opnames bewijzen dat CCR zowel live als in de studio ijzersterk zijn.

Alsof dat nog niet genoeg is, bevat de box ook nog 25 zeldzame opnames uit de periode 1961-1967 toen John Fogerty, zijn broer Tom (op gitaar en soms zang), bassist Stu Cook, en drummer Doug Clifford optraden als Tommy Fogerty & the Blue Velvets en daarna de Golliwogs. Deze opnames, allemaal collectors’ items, vullen de gehele eerste CD van de box. De 6-CD Box Set ligt vanaf 11 november in de winkels.

Deel: