Voor  het tweede achtereenvolgende jaar begint het ADE weer op de Wibautstraat met de  BAUTbrainpick.

Dit  evenement kan worden gezien als “de springplank”  voor iedere ADE bezoeker.

Ook dit  jaar kunnen de bezoekers van het Amsterdam Dance Event zich door professionals  laten informeren over de ins & out van de dance industrie.

Ben jij  een amateur producer of een beginnend programmeur? Dan kun je tijdens  BAUTbrainpick de vragen stellen waar jij al langer mee worstelt. Van Advocaat  tot A&R manager, van PR Agent tot Booker, van Manager tot Producent,  oftewel professionele vakmensen waar jij, in een speeddate setting, mee kunt brainstormen.

De  professionals die je onder andere kunt verwachten zijn:

Bjorn  Schipper // Advocaat bij Bousie Advocaten   Erick  Eerdhuizen // Musical Director van Sensation bij ID&T   Leonieke  Smit // Booker, Agent en Eigenaar van LIWYN   Nicole Hofman // PR Agent en Eigenaar bij Publicity Lab   Mariska  Onink // General Manager bij Club ABE   Eric  Fender // A&R Manager en CEO bij TTTM   David  Verdooren // Artist Manager en CEO bij SIXTYFOUR   Timo  Spruitenburg // Event Manager en Organisator bij Into The Woods festival   Max  Morel // Creative Director bij Loveland

Meld je meteen aan via info@bautamsterdam.nl met als onderwerp BAUTbrainpick!
BAUTbrainpick 2013   Maandag 14 oktober // 16.00-22.00u   Locatie: BAUT – Wibautstraat 125, 1091 GL, Amsterdam

Deel: