One Direction heeft via Twitter aangekondigd dat het nummer ‘Story Of My Life’ de nieuwe single wordt. 

De tweets werden vergezeld van jeugdfoto’s van de bandleden. ‘Story Of My Life’ is afkomstig van het aankomende album ‘Midnight Memories’ welke op 25 november uitgebracht zal worden. De single zal op maandag 28 oktober verkrijgbaar zijn via iTunes en Spotify. Tevens zal er een fysieke single worden uitgebracht.

One Direction bestaat uit Nial Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson en werd in 2010 opgericht. De band is sinds de start succesvol over de hele wereld. Wereldwijd verkochten ze meer dan 32 miljoen albums. In 2013 speelden ze tot nu toe al meer dan 100 shows in 21 landen tijdens hun eerste ‘Take Me Home’ wereldtour. In maart mochten ze een BRIT Award in ontvangst nemen voor ‘Global Succes’ en in augustus jl. namen ze de MTV Award voor ‘Song of the Summer’ mee naar huis voor ‘Best Song Ever’.

A.s. zaterdag 12 oktober 2013 opent de 1D World pop-up store in Nederland. Na het ongekende succes van de store in steden over de hele wereld, vervult de tijdelijke winkel nu ook de dromen van  1D-fans in ons land. Twee weken lang wordt Hoog Catharijne Utrecht een trekpleister voor alle Nederlandse Directioners.

Deel: