De Nederlandse Floor Jansen wordt de vaste zangeres van de Finse metal band Nightwish. Jansen was in eerste instantie slechts tijdelijk ingehuurd om Anette Olzon te vervangen, die in 2012 tijdens een concertreeks in de Verenigde Staten plotseling de band verliet.

Jansen liet weten erg blij te zijn met het nieuws. “Woorden kunnen niet beschrijven wat ik voel. […] Ik kan niet beschrijven hoe prachtig het is om deze verbazingwekkende reis met mijn nieuwe broeders voort te mogen zetten! Ooit had ik een droom…dit is hem!”

Jansen is ook wel beter bekend als zangeres van de bands After Forever en ReVamp. Met haar eigen band ReVamp bracht Jansen eind augustus van dit jaar haar tweede album ‘Wild Card’ uit. Op 15 november staat ReVamp in 013 te Tilburg.

Nightwish released op 29 november een nieuwe DVD ‘ Showtime, Storytime’, dit is een  live / tour documentaire. Bekijk hier alvast de trailer, met Jansen als zangeres

Deel: