Oud Disney veteraan Selena Gomez heeft afgelopen maandag in Amsterdam de populaire boyband Mainstreet welkom geheten in de Disney familie. Selena Gomez maakte toen haar Nederlandse debuut in de Heineken Music Hall met haar wereldtournee ‘Stars Dance Tour 2013’. De jongens van Mainstreet kregen de unieke kans om de oud-Disney ster te ontmoeten nu zij zelf ook voor Disney Channel aan de slag gaan.

Selena Gomez kreeg vooral bekendheid door haar hoofdrol in de Disney Channel-serie Wizards of Waverly Place. Op 16 september om 19.00 uur start Disney Channel met de nieuwe, dagelijkse serie Violetta. De Nederlandse jongensgroep Mainstreet heeft voor de Benelux de titelsong ‘En Mi Mundo’van de serie Violetta bewerkt. De clip die hierbij is gemaakt met Mainstreet wordt 16 september direct na de eerste aflevering van Violetta uitgezonden. De serie die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika afkomstig is heeft wereldwijd al groot succes geboekt en is een hit in o.a. Spanje, Frankrijk en Italië.

Deel: