Print

Het kostte de Rolling Stones maar 9 dagen na hun concerten in het Londense Hyde Park om een live CD uit te brengen. Op 11 november, 4 maanden na de concerten die ze op 6 en 13 juli gaven, brengen de rockers alles nog een keer uit, dit maal op DVD en Blu-ray. Op ‘Sweet Summer Sun – Hyde Park Live’ staat een 2 uur durende concertregistratie, plus nog niet eerder vertoonde backstage opnames. Stones frontman Mick Jagger vertelde over de concerten: “Het was echt fantastisch, ik kon geen betere manier bedenken om ons 50-jarig jubleum te vieren dan in Hyde Park voor ruim 100.000 fans”. ‘Sweet Summer Sun – Hyde Park Live’ verschijnt op dvd en blu-ray, maar ook als 2CD/DVD- en 3LP/DVD-sets. Een deluxe editie bevat naast de DVD, Blu-ray en twee CD’s ook een 60 pagina’s tellend boekwerk.

Sweet Summer Sun – Hyde Park Live Tracklist:
01. Start Me Up
02. It’s Only Rock ‘n’ Roll
03. Street Fighting Man
04. Ruby Tuesday
05. Doom And Gloom
06. Honky Tonk Women
07. You Got The Silver
08. Happy
09. Miss You
10. Midnight Rambler
11. Gimme Shelter
12. Jumpin’ Jack Flash
13. Sympathy For The Devil
14. Brown Sugar
15. You Can’t Always Get What You Want
16. I Can’t Get No. Satisfaction

Deel: