Cliff RichardThe Fabulous Rock 'n' Roll Songbook

Gedurende zijn 55 jaar durende carrière heeft Cliff Richard 47 studio albums, 35 verzamel albums, 11 live albums en 6 soundtrack albums uitgebracht, vanaf 11 november ligt zijn 100e album in de winkels getiteld ‘The Fabulous Rock ‘n’ Roll Songbook’. Met meer dan 22 miljoen verkochte singles (in de U.K.) is Cliff de meest succesvolle Britse zanger aller tijden. Geschat wordt dat Sir Cliff wereldwijd meer dan 250 miljoen platen heeft verkocht.

Opgenomen in de Blackbird Studio en The Parlor in Nashville, brengt Cliff met ‘The Fabulous Rock ‘n’ Roll Songbook’ covers van hits van onder andere Elvis Presley, Little Richard en Buddy Holly. Cliff vertelde over het album dat het zijn kans was om een eerbetoon te maken voor de artiesten die rock ‘n’ roll naar de top van de wereldwijde hitlijsten hebben gebracht. “Die hele periode was nieuw en ongelooflijk spannend, en dan te bedenken dat ik er bij was!”, aldus Cliff.

http://www.youtube.com/watch?v=pCPYDPeOqkE

Track-listing ‘The Fabulous Rock ‘n’ Roll Songbook’:
1. Rip It Up
2. Wake Up Little Susie
3. Poetry In Motion
4. Sealed With a Kiss
5. Stood Up
6. Such a Night
7. School Days
8. Teddy Bear & Too Much (medley)
9. Don’t Let Go
10. Dream Lover
11. Stuck on You
12. Fabulous
13. Rave On
14. Johnny B. Goode
15. One More Sunny Day

Deel: