Maxazine heeft door de jaren heen een enorme berg goede concertfoto’s geplaatst. Dit, omdat de fotografen van Maxazine stuk voor stuk worden geselecteerd door een streng team, waardoor de kwaliteit hoog blijft. Eén van die fotografen is Marcel Hakvoort. Voor zijn camera stonden reeds grote namen als Ramses Shaffy, Status Quo, Dune, Crystal Fighters, Pitbull, Mother’s Finest, Angie Stone, Will and the People, The Levellers, De Heideroosjes, Skunk Anansie, Asteroids Galaxy Tour, Fun Lovin’ Criminals, Within Temptation, Dropkick Murphys, Matt Bianco, BZB, Toots Thielemans, Meatloaf, Monster Magnet, Capitain Hollywood en Whitesnake.

Ow ja, en Rowwen Hèze, want Marcel is zo ongeveer de huisfotograaf van Los Limbo’s, met zijn foto’s die gebruikt zijn op een cd, dvd, poster, t-thirt en de verjaardagskalender van de Limburgers.

Een selectie van de prachtige foto’s van Marcel wordt op zondag 13 oktober 2013 van 14.30 tot 17.00 uur gepresenteerd in Museum de Kantfabriek in Horst, vlakbij de plek waar de mannen van Rowwen Hèze vandaan komen. Gaat dat zien!

Deel: