Op vrijdag 30 augustus a.s. treedt volkszangeres Samantha Steenwijk, finaliste ‘Bloed, Zweet & Tranen’, in het huwelijksbootje met haar vriendin Daisy. Zangeres en trouwambtenaar Imca Marina zal het stel in een oud klooster te Monster in het echt binden. Daarnaast zal Imca optreden tijdens het feest.

Het officiële gedeelte en het trouwfeest beloven een groot spektakel te worden, aldus Samantha Steenwijk. Ze geeft nog niet al te veel prijs over de dag, maar ze heeft al wel verklapt dat zowel zij als haar vriendin Daisy in een witte trouwjurk zullen verschijnen. Onder de genodigden zijn verschillende BN’ers en collega-zangers/zangeressen, waaronder Eric van Tijn, Vinzzent, Django Wagner, Rein Mercha en Rachel & André Hazes Jr.

Samantha en Daisy leerden elkaar 7 jaar geleden kennen tijdens een optreden in Den Haag. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en gaan ze altijd samen naar optredens van Samantha. Onlangs behaalde de blonde zangeres de finale van het populaire programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’, waar ze veel indruk maakte: Nederland is een volkszangeres rijker! Dat blijkt ook uit het feit dat ze voor maar liefst 2 Buma NL Awards 2013 is genomineerd in de categoriën ‘Beste Zangeres’ en ‘Grootste Talent’.

Deel: