Recentelijk was Jack Parow op uitnodiging van DJ DNA op bezoek bij Kytopia. Tijdens een barbecue luisterde Parow met DNA naar wat ideeën voor een eventuele samenwerking en beide partijen werden zo enthousiast dat ze de dag erna meteen de studio ingegaan zijn. Bij binnenkomst riep Parow: ‘I wanna do something Rage Against the Machine-like’. DJ DNA en de overige pop-up bandleden (Niels Broos en Alexander del Prado van Kytopia en Michel Schoots van Urban Dance Squad lieten hem weten dat hij daarvoor aan het goede adres was. Enkele uren later was de vette crossovertrack van de oude stempel geboren. Bij vertrek liet Jack Parow nog wel weten dat de barbecue bij Kytopia niet door de beugel kon volgens Zuid-Afrikaanse standaard en dat hij DJ DNA bij zijn eerstvolgende bezoek aan Zuid-Afrika zal laten zien hoe een echte ‘braai’ moet worden gehouden…

Deel: