De organisatie van FestyLand is er ook dit jaar weer in geslaagd om een mooie afsluiter van de vrijdag te boeken voor de zesde editie van de afsluiting van het festivalseizoen, die op 11, 12 en 13 oktober op het Brabantse Landgoed Hendrickx in Volkel-Uden wordt gehouden: Racoon. Deze Festyshow is de laatste die de band dit jaar nog zal geven, voordat de band de theaters in duikt. Racoon kan terugblikken op een droomjaar, waarin ze onder meer hun 15-jarige bestaan vierden en als grote overwinnaars de 3FM Awards domineerden.

Al eerder werden de volgende bands bekend gemaakt voor het driedaagse festival dat in sfeervolle en verwarmde tenten plaatsvindt: DI-RECT, Miss Montreal, Yellow Claw, Endless Boogie (USA), Mozes and the Firstborn, Mr. Polska, De Kraaien XXL, BZB, Guerilla Speakerz, DEARWORLD, Memphis Maniacs, Navarone, traumahelikopter, Future Primitives (ZA), Soul Sister Dance Revolution, Diablo BLVD (BE), Maison du Malheur, Handsome Poets, Vanderbuyst,  Don Diablo en Vato Gonzalez presents Dirty House.

Vorig jaar genoten maar liefst meer dan 30.000 festivalgangers van ruim 100 live-acts, verspreid over 10 podia.

Deel: