Met trots laat de organisatie van het Dutch Valley Festival weten dat voor de eerste maal in de nog korte historie, het grootste festival van Nederlandse bodem tot de laatste kaart toe is uitverkocht. Volgens woordvoerder Aloys Buys een mijlpaal: “De afgelopen weken ging het heel erg hard. Vandaag kunnen we het bord uitverkocht aan de deur hangen. Dat is zeker gezien de huidige tijden, een geweldig moment.

De organisatoren omschrijven Dutch Valley als een uniek festival dat met 90 artiesten en 8 podia dwars door alle genres heen mensen verbindt. Buijs:’Dutch Valley is een echt festival, een muzikale kermis van het Nederlandse product dat met Hiphop, Pop, Rock, Mega Piraten festijn, Go Apres Ski, de typische Volendamse Sound of 80’s en 90’s voorziet in een grote behoefte. De vallei zal tot de rand toe gevuld zijn en de fans kunnen onder meer een Mainstage podium verwachten dat zonder overdrijven zelden werd vertoond in de Nederlandse pophistorie’.

Tijdens Dutch Valley 2013 treden onder meer Jan Smit, Kane, 2 Unlimited, Gers Pardoel, Di-rect, the Opposites, Nielson en Partysquad op. Het festival vindt plaats in Velsen Valley Spaarnwoude en duurt van 13.00 tot 23.00 uur.

Deel: