Gisteren heeft Ozark Henry weer een videoclip uitgebracht van zijn album ‘Stay Gold’, het nummer ‘I’m your sacrifice’. ‘Stay Gold’ is het zevende studio-album van Ozark Henry, de band van Piet Goddaer (België). Alle instrumenten op ‘Stay Gold’ zijn door Goddaer gestemd en ingespeeld. De enige inbreuk hierop is de toevoeging van zangeres Amaryllis Uitterlinden. Zij maakt nu ook deel uit van zijn liveband als toetseniste én zangeres. Goddaer schrijft, componeert en produceert zijn albums zelf, omdat hij zelf de controle wil hebben als hij zijn albums maakt, zodat hij op de beste manier het geluid kan vertolken dat hij in zijn hoofd hoort.

Naast popmuziek schrijft Piet Goddaer filmmuziek (Kruistocht in spijkerbroek) of muziek voor modeshows (Dries van Noten). Hij produceert ook voor anderen (Novastar).

Deel: