Drie concerten vanavond op Cultura24. Om 20.30 uur het wervelende concert dat Eperanza Spalding, Amerikaans wonderbassiste/zangeres, gaf met haar band op North Sea Jazz vorig jaar. Daarna het optreden van Trombone Shorty op North Sea Jazz vorig jaar. Deze trombonist toerde op zijn achttiende al de wereld rond met Lenny Kravitz. Om 22.35 uur een eerbetoon aan Miles Davis, onder de naam ‘Miles Smiles.’ Een groep grote namen uit de jazz- en rockwereld trad op onder de naam van dit Miles-album uit 1967.

Een verslag van alweer de derde dag van Rock Werchter zendt Canvas uit, vanaf 23.10 uur. Hopelijk zien we bands als Rammstein, Volbeat, Graveyard, Tame Impala en Stereophonics voorbijkomen. Even daarvoor, 22.25 uur, is Bruce ‘The Boss’ op Canvas. Een concert van Bruce Springsteen en zijn E Street Band uit 2002 wordt uitgezonden. Het concert is opgenomen in het kader van de Rising Tour.

Deel: