De clip was korte tijd geband, Justin Timberlake’s extra-NSFW music video met daarin zeer schaars geklede dames is nu weer te bekijken op YouTube. De clip is te vergelijken met Robin Thicke’s en Pharrell’s controversiële doch zeer populaire ‘Blurred Lines’ clip. De ‘Tunnel Vision’ clip lijkt een eerbetoon aan ‘Blurred Lines’, maar ook een poging om Thicke’s clip te overtreffen.

Justin Timberlake’s ‘Tunnel Vision’ verscheen op 3 juli om kort daarna weer te verdwijnen, dit vanwege het feit dat de clip de website’s beleid op expliciete inhoud had overtreden. De clip kwam daarna terug, met daarbij de waarschuwing dat ‘Tunnel Vision’ meer dan 1,2 miljoen keer bekeken is. De ongekuiste versie, die bekritiseerd is door zijn teksten en beelden, heeft sinds maart al meer dan 77 miljoen clicks opgeleverd. Een zegsman van YouTube liet in een verklaring weten dat hun richtlijnen naaktheden toestaan, ze maken uitzonderingen als het wordt gepresenteert met educatieve, documentaire of artistieke inhoud en er passende en leeftijdsgrenzen worden aangegeven.

Eerder dit jaar releaste Timberlake ‘The 20/20 Experience’, zijn eerste album in 7 jaar. Vanaf 17 juli gaat hij op tournee met Jay-Z, deze tour start in Toronto.

Deel: