Editie 2013 van het Glastonbury muziek festival is net een week geleden gehouden, de geruchten voor volgend jaar gaan al in de rondte. De Britse website eFestivals weet nu al te melden dat Fleetwood Mac, Depeche Mode, en Elbow de favorieten zijn om als headliners op Glastonbury 2014 te staan. Volgend jaar vind het festival plaats van 25 t/m 29 juli in Pilton, U.K. Als je kaarten wilt kopen moet je je eerst registreren, dit is vanaf heden al mogelijk.

“Of Fleetwood Mac en Depeche Mode op Glastonbury 2014 zullen staan is nog niet met zekerheid te zeggen, dit omdat er nog geen contracten zijn ondertekend en vaak in de aanloop naar het festival er nog een en ander wijzigd. Wel zijn we er zeker van dat Elbow, Fleetwood Mac, en Depeche Mode de drie bands zijn waar Michael Eavis een aantal maanden geleden naar refereerde toen hij vertelde dat hij de headliners voor 2014 al in zijn hoofd had zitten”, aldus eFestivals.

Deel: