Afgelopen dinsdag, 18 juni, vond in Uden het Tros Muziekfeest plaats. Het Tros Muziekfeest is een fenomeen onder artiesten en hun fans. Iedere zomer doet de Tros namelijk een aantal plaatsen aan waar zij opnames maken voor het programma. Tal van artiesten passeren de revue om het publiek zowel op het plein als thuis op de bank te laten genieten. Jan Smit neemt de presentatie voor zijn rekening.

Om 19.30u begon het Muziekfeest op de Markt in Uden. De hitte had niemand tegen gehouden want de gehele Markt was gevuld.
Artiesten als Gerard Joling, Frans Duijts, Wolter Kroes, Jan Smit, Monique en Tim en Mike en Colin wisselden elkaar af. Ook de winnaar van het eerste seizoen ‘Bloed, Zweet en Tranen’, Jason Bouman was aanwezig en natuurlijk Nick en Simon. Voor de kleintjes was er een kort optreden van de meidengroepen K3 en Djumbo. Voor ieder wat wils dus!

De registratie van de opnames die zijn gemaakt worden op 5 en 12 juli uitgezonden door de TROS. Op dinsdag 25 juni a.s. wordt alweer de laatste editie van dit jaar opgenomen in Steenwijk.

Deel: