Deborah (Debbie) Harry’s Blondie, de band die in de jaren ’80 een aantal flinke hits had met onder andere ‘Call Me’, ‘Atomic’, ‘Heart of Glass’ en natuurlijk de nummer 1 hit ‘Denis’ heeft laten weten dat er een nieuw album aan zit te komen met de titel ‘Ghosts of Download’. Over de tracklist en wanneer het album in de winkels zal liggen is nog niets bekend. Op hun officiële Facebook pagina is een mysterieus te lezen, “Next album, recording, collection of music is called: {{{{{ GHOSTS OF DOWNLOAD }}}}}”. Recentelijk speelde de band tijdens diverse concerten een aantal nieuwe nummers te weten: ‘Rave’, ‘Winter’, ‘I Want to Drag You Around’, ‘A Rose by Any Name’, ‘Sugar on the Side’ en ‘Take Me in the Night’. Hun laatste album ‘Panic of Girls’ dateert uit 2011. Woensdag 10 juli aanstaande geeft Blondie een concert in Paradiso.

Deel: