Vanaf 17 juni ligt het album ‘Remixes and Rarities’ van de Britse zanger Paul Young in de winkels. Paul had in de jaren ’80 een aantal grote hits waaronder ‘Every Time You Go Away’, ‘Love Of The Common People’, ‘Come Back And Stay’ en ‘I’m Gonna Tear Your Playhouse Down’. De titel zegt het al, op deze nieuwe dubbel-CD staan Paul’s grootste hits in geremixte versie tesamen met B-kanten en nummers die alleen maar op audio-cassette zijn verschenen.

De hoogtepunten van ‘Remixes and Rarities’: de extended mix van ‘Every Time You Go’ Away (was alleen in Japan verkrijgbaar), de ‘US Dance Floor Smash’ versie van ‘I’m Gonna Tear Your Playhouse Down’ (geremixt door John ‘Tokes’ Potoker) en andere nog niet eerder op CD verschenen nummers als de bijna 9 minuten durende mix van ‘I Was In Chains’ (Voorheen alleen maar beschikbaar op de audio-cassette van ‘The Secret Of Association’) en de epische live versie van ‘Oh Women’ (eerder verschenen op de ‘Love Of The Common People’ 7″ double-pack en de ‘Live Edition’ Japanse LP).
http://www.youtube.com/watch?v=ejUeFr5nxxA

Deel: