In oktober 2012 won Femke Meines het Junior Songfestival en werd op 1 december 2012 zevende tijdens het Junior Eurovisiesongfestival. Na al het JSF geweld is er heel veel gebeurd: een nieuwe single, video opnames, optredens, televisie opnames en het hele drukke jaar blijkt een zware uitwerking te hebben gehad op de stem van de 13-jarige zangeres. Na diverse problemen met de stem bracht Femke afgelopen week een bezoek aan de KNO arts. Hij kwam al snel tot de conclusie dat bij Femke de keelamandelen zouden moeten worden verwijderd en dat ze logopedielessen moet volgen om de stem weer in conditie te krijgen. De operatie staat inmiddels gepland op 13 juni. Na de operatie zal Femke enkele weken verplicht stemrust moeten nemen. De volgende single, ook weer een eigen liedje van Femke die volgende maand opgenomen zou worden, is daarom uitgesteld tot na de zomer.

Deel: