Queens of the Stone Age bieden hun nieuwe album ‘…Like Clockwork’ 1 week voor de officiële release als stream aan. Via iTunes is het volledige album al te beluisteren. Fontman Josh Homme beschrijft het album als “een audio documentaire van een hectisch jaar”. ‘…Like Clockwork’ is geproduceerd door Homme en opgenomen in de Pink Duck Studios te Burbank, Californië, tesamen met een line-up met onder andere Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, en Michael Shuman.

Op het album hoor je ook bijdrages van Dave Grohl (drums), Trent Reznor, Sir Elton John, Arctic Monkeys’ frontman Alex Turner, Mark Lanegan, voormalig QOSTA bandlid Nick Oliveri, Scissor Sisters’ Jake Shears, James Lavelle van UNKLE, Joey Castillo, en Jon Theodore. ‘…Like Clockwork’ ligt vanaf 4 juni in de winkels.

Tracklist ‘…Like Clockwork’:
01. Keep Your Eyes Peeled
02. I Sat By The Ocean
03. The Vampyre of Time and Memory
04. If I Had A Tail
05. My God Is The Sun
06. Kalopsia
07. Fairweather Friends
08. Smooth Sailing
09. I Appear Missing
10. …Like Clockwork

Deel: