Donderdag vond in Volendam, onder grote belangstelling, de presentatie plaats van  het debuutalbum van Monique Smit & Tim Douwsma, getiteld Grenzeloos. Aan tv-presentatrice Irene Moors de eer het eerste exemplaar te overhandigen aan het duo.

Grenzeloos wordt vrijdag uitgebracht via Vosound Records. Het album bevat twaalf duetten, opgenomen in de VoTown Studio te Volendam onder muzikale leiding van Jan Smit en Edwin de Groot (o.a. verantwoordelijk voor hits van Jeroen van der Boom en Yes-R).

Met de eerste single van het album, Langzaam Wordt Het Zomer, behaalden Monique & Tim onlangs de nummer 7 positie in de single Top 100. Het vrolijke, zonnige liedje met een vleugje reggae is geschreven door Jan Smit met tekst van de hand van Jan Dulles (3JS).  Als opvolger van deze dikke top 10 hit verschijnt vrijdag 31 mei het prachtige nummer Even Niet Hier op single, geschreven door Jan Smit.

Deel: