Op donderdag 24 oktober geeft de Britse band Editors een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 24 mei om 10.00 uur. De onlangs aangekondigde show van Editors in de Gashouder deze zomer was binnen een paar uur volledig uitverkocht. De band komt op 28 juni met het nieuwe album ‘The Weight Of Your Love’, waarvan de eerste single ‘A Ton Of Love’ vorige week direct 3FM Megahit werd.

Sinds het debuutalbum ‘The Back Room’ uit 2005 is het snel gegaan voor de mannen. Alle drie albums van Editors behaalden de gouden status, ze deden grote shows op Pinkpop en Lowlands en verkochten de Heineken Music Hall meerdere malen uit. De eerste single van het nieuw te verschijnen album belooft veel, het lijkt erop dat Editors het nog steeds in zich heeft en dat ze de oude, geliefde sound weer eigen hebben gemaakt.

Zanger Tom Smith: “I’ve talked for a long time about my love of American bands like R.E.M. and Arcade Fire, and that’s the type of sound our new songs are going towards. They’re more straightforward than our last album.” Editors speelt deze zomer ook nog op Lowlands.

3FM presents EDITORS + Special Guest: Balthazar Donderdag 24 oktober 2013 Ziggo Dome – Amsterdam Entree: € 39 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur. Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 mei om 10.00 uur via: livenation, ticketmaster en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Deel: