Op 10 mei verscheen het album ‘Last Resistance’ van WENDE. De plaat werd door zowel de media als het publiek met veel enthousiasme ontvangen en kwam afgelopen vrijdag op #5 de Top 100 binnen. Vandaag kondigt Wende haar nieuwe clubtour The Berlin Sessions’ aan. In oktober zal Wende met de The Berlin Sessions langs de grote popzalen van Nederland gaan. Afgelopen april liet ze met The Naked Sessions haar nieuwe songs al in hun meeste naakte vorm horen. Met The Berlin Sessions maakt Wende haar volgende stap; met volledige band in een bijzondere setting laat Wende de eigenzinnige samenkomst van elektronische en orkestrale muziek horen. De show is een unieke samensmelting van pop en theater.

LAST RESISTANCE CLUBTOUR – THE BERLIN SESSIONS:
3 oktober Patronaat, Haarlem
4 oktober 013, Tilburg
5 oktober Paard van Troje, Den Haag
10 oktober Tivoli, Utrecht
11 oktober DruCultuur Fabriek, Ulft
16 oktober Oosterpoort, Groningen
17 oktober Ijsselhallen, Zwolle
18 oktober Metropool, Hengelo
19 oktober Poppodium Apollo, Emmen
24 oktober Luxor Live, Arnhem
25 oktober Bibelot, Dordrecht
26 oktober Gebouw T, Bergen op Zoom
27 oktober Effenaar, Eindhoven
31 oktober Paradiso Amsterdam

Foto (c) Hans Kreutzer/Maxazine.nl

Deel: