Het Haarlems producers duo Baskerville kondigt zijn tweede studioalbum aan. Het is de opvolger van het succesvolle debuutalbum ‘Disco-Biscuits’ uit 2010 met daarop oa. de festivalhit ‘Devil’s Town’. Baskerville staat bekend om zijn explosieve liveshows, zo stonden ze naast de Nederlandse popzalen, Lowlands en Amsterdam Dance Event ook op grote internationaale festivals zoals Leeds, Freeze (UK), Q-base(DU) en twee maal op Sziget (HO).

In 2012 en begin 2013 verschenen er verschillende EP’s en remixes, waaronder twee op Boysnoize Records, welke support kregen van international namen als Diplo, Fakeblood, Brodinski, Boysnoize, Tiesto e.v.a. Daarnaast werd Baskerville meerdere malen gedraaid op BBC radio. In de loop van 2012 is het duo de studio ingedoken om aan een tweede album te werken. Baskerville heeft in de tussentijd dus zeker niet stil gezeten. Het nieuwe album zal in augustus uitkomen bij PIAS. Een schare zeer getalenteerde Nederlandse muzikanten hebben meegewerkt aan dit album, te noemen: Blaudzun, Bade (Bart van Liemt), Tessa “Orlando” Douwstra, Torre Florim (de Staat), Mathias Janmaat (Bombay Showpig) en Gotcha!’s E1Ten. De eerste single van het album heet ‘The Fuss’ en zal op 17 mei uitkomen.

Deel: