Op vrijdag 7 juni komt Slayer, een van de grootste metalbands ter wereld, naar de Rodahal in Kerkrade. De Amerikaanse thrash metalband Slayer is in 1981 is opgericht door de gitaristen Jeff Hanneman en Kerry King. Na twee succesvolle albums brak Slayer in 1986 wereldwijd door met het album “Reign in Blood”, het album wordt door velen als absolute thrash metal klassieker gezien. Mede door dit album groeide Slayer uit tot één van de `Big Four’. Metallica, Anthrax en Megadeth maken het kwartet van de grootste vier thrash metalbands uit de jaren ‘80 compleet. In de afgelopen editie van de Top2000 van Radio 2 kwam het Slayer nummer “Angel of Death” binnen op nummer 199, een geslaagde ludieke actie van Slayer fans om de band in de lijst te krijgen. Ook werd de band als een van de eerste acts aangekondigd voor het reeds uitverkochte Lowlands festival.

Voorprogramma is Born From Pain.

Deel: