Rage Against the Machine gitarist Tom Morello heeft de handen ineengeslagen met de International Brotherhood of Teamsters voor een aantal gratis ‘Union Town’ tracks, het uit 2011 daterende album van de Morello’s Nightwatchman project. Fans kunnen simpelweg navigeren naar de Teamsters website en kunnen door middel van hun email adres zich aanmelden voor de gratis tracks.

‘Union Town’ kwam als gezegd uit in 2011 en bevat beroemde union anthems tesamen met origineel werk van Morello. Om May Day onder de aandacht te brengen leidde de Rage Against the Machine gitarist in 2012 een leger van gitaristen door New York’s Fifth Avenue, van Bryant Park tot Union Square, tesamen met de Occupy Movement. Morello tourde recentelijk door Australië met Bruce Springsteen als vervanger Steven Van Zandt.

Deel: