Aan de eerder bekend gemaakte Nederlandse artiesten die deelnemen aan de Holland zingt Hazes concerten is nu ook Ben Saunders toegevoegd. Op 15, 16, en 17 juni presenteren Joop van den Ende Theaterproducties en Melvin Produkties; Holland zingt Hazes. Een keur aan bekende en verrassende Nederlandse artiesten waaronder Trijntje Oosterhuis, André van Duin, Willeke Alberti, Glennis Grace en Xander de Buisonjé zingen onder begeleiding van de grote live band van Eric van Tijn de meest succesvolle nummers van André Hazes in de Amsterdamse Ziggo Dome. Holland zingt Hazes is een meezingconcert voor iedereen; van trouwe fan tot de nieuwe generatie die de mogelijkheid krijgt om het ‘meezing’ gevoel te ervaren.

De line up van Holland Zingt Hazes:Trijntje Oosterhuis, André van Duin, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti, Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Berget Lewis, Leona Philippo, Peter Beense, Chantal Janzen & Martijn Fischer, Roxeanne en André Jr. Hazes, Ben Saunders

Deel: