Met gepaste trots kan Secret Rendezvous laten weten dat ze dit jaar als enige Nederlandse band geboekt zijn op Liverpool Sound City. Dit showcase festival is te vergelijken met een festival als Eurosonic Noorderslag. Britse en internationale bandjes spelen op verschillende podia door de hele stad, er zijn exposities en seminars over technologie en ontwikkelingen in de muziekindustrie. Qua grote elektronische/ soul/ r&b acts is Secret Rendezvous in goed gezelschap: onder andere Aluna George en Mount Kimbie staan ook op Liverpool Sound City. Secret Rendezvous speelt op donderdag 2 mei in de Brooklyn Mixer. Twee maanden geleden bracht Secret Rendezvous “Paint The Town Red – The Remix Edition” uit. Dit is een speciale EP met nieuwe nummers, bonustracks en remixen. De eerste single “Digital Revolution” werd in A-rotatie op MTV Brand New gedraaid. Ter promotie van de nieuwe EP heeft Secret Rendezvous begin maart een bijzondere live sessie in de Red Bull Studio Amsterdam opgenomen. De sessie is vanaf vandaag te bekijken via het Youtube kanaal van Secret Rendezvous.

Komende live data Secret Rendezvous in Nederland:
Zondag 21 april Sunwriters Songday @ Cafe de Stad, Utrecht
Vrijdag 26 april Entree Late Night Cafe @ Concertgebouw, Amsterdam

Deel: