Black Sabbath heeft de nieuwe single vrijgegeven van hun op 11 juni via Vertigo/Republic uitkomende album ’13’. Op ‘God Is Dead?’, laat Sabbath negen minuten lang hun “vintage doom metal” horen. ’13’ is het eerste studioalbum van Black Sabbath sinds ‘Never Say Die’ uit 1978. De plaat is geproduceerd door meervoudig Grammy winnaar Rick Rubin en op het album is de originele line-up van de band te horen, bestaande uit Ozzy Osbourne, Tony Iommi en Geezer Butler. Tijdens de opnames werd Black Sabbath bijgestaan door drummer Brad Wilk (Rage Against The Machine). ’13’ ligt in Nederland vanaf 7 juni in de winkel en kan nu al per voorinschrijving besteld worden via www.blacksabbath.com.

Op donderdag 28 november staat Black Sabbath in de Amsterdamse Ziggo Dome. De voorverkoop voor het concert is reeds gestart.

http://www.youtube.com/watch?v=Sb-bU-XOwR8

Deel: