Op maandag 29 en dinsdag 30 april 2013 staat voor het laatst de Koningin centraal en daar hoort een groots en knallend feest bij.
First Vision, de organisatie achter Lakedance en Frequence, presenteert met gepaste trots haar nieuw en gratis toegankelijke concept ‘Electric Orange’ bij het Stadhuisplein in hartje Eindhoven. Op zowel Koninginnenacht als -dag brengt First Vision een line-up van wereldklasse naar het grootste oranje plein van Eindhoven. Onder andere R3hab, Basto!, Shermanology en Wildstylez zullen spetterende optredens verzorgen onder één gezamenlijk motto; Lang leve de Koningin!

Line up Q-Night
Tijdens Koninginnenacht van 20:00 tot 01:00 uur brengt Electric Orange alvast een select gezelschap uit de line up naar het Stadhuispein. R3hab, internationale superster van Miami tot Ibiza tot Eindhoven, zal met zijn energieke sound de beats om de oren laten vliegen. Naast R3hab staan ook megatalenten Dyro en Dannic op de muzikale programmering. Deze twee heren zijn onder de vlag van Hardwell flink bezig aan een internationale carrière. Eindhovens trots La Fuente zal het plaatje compleet maken en zorgen voor een knallende start van de Koninginnenacht. Host van de avond is Mitch Crown.

Line up Q-Day
Het overige arsenaal in de line up van Electric Orange zal ook Koninginnedag tot een onvergetelijk feest brengen. Van 12:00 tot 23:00 uur is het tijd voor onder andere Basto!, bekend van hits als ‘Again & Again en Cloudbreaker’, Mr. ‘Year of Summer’ Wildstylez en super collectieven Shermanology, Bassjackers en Mightyfools. Samen met Franky Rizardo, JoeySuki en Firebeatz zal deze opsomming artiesten garant staan voor een dag vol elektronisch dance geweld. De dag wordt fris begonnen met de sfeervolle techno sound van Bjorn Wolf. De vocale begeleiding ligt in handen van Mitch Crown en MC Boogshe.

Guarantee tickets
Entree is gratis, maar om zeker te zijn van toegang tot het evenement zijn er guarantee tickets beschikbaar. Met een guarantee ticket bestaan er geen zorgen over toegang tot het Stadhuisplein bij grote drukte. Een guarantee ticket brengt de volgende voordelen met zich mee; vier drankmunten, een toiletbandje, toegang tot het speciale guarantee-deck boven de bar en een aparte ingang. De tickets kosten slechts 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Locatie
Electric Orange vindt plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven, hartje centrum en vlakbij het Stratumseind. Electric Orange is blij om het meest herkenbare en bekendste plein van Eindhoven te betreden. Het plein is goed te bereiken per voet of openbaar vervoer en ligt op slechts 10 minuten lopen van het Centraal Station.

Deel: