Het prachtige glooiende festivalterrein bij Hotel restaurant de Wolfsberg zal op zondag 28 april 2013 weer even het middelpunt van de blues zijn in Nederland.

Het populaire blues radio programma BLUESMOOSE zal dan zijn 2e Bluesmoose fest houden. Maar liefst 7 internationale blues-toppers zullen die middag en avond op de grote buhne staan. De reacties op het eerste Bluesmoosefest waren zo lovend dat er wel een tweede moest volgen. Het festival kenmerkt zich door zijn prachtige terrein, een complete overkapping, 1e klas faciliteiten, stoelen, krukken, statafels, een loungeterras, gemoedelijke sfeer maar vooral door een top-Line-up met de beste blues acts uit binnen en Buitenland. De Bluesliefhebbers kunnen zich wederom verheugen op een gevarieerd 1e klas bluesfest.

Of het nou de gelouterde klanken van TOTO gitarist Tony Spinner of de diep zuidelijke blues van Smokin’ Joe Kubek en Bnois King, de jankende mondharmonica van Hollands Beste harpspeler Big Pete of de Bluesrock van jongelingen zoals Jimmy Bowskill, Joanne Shaw Taylor and Bart Walker en Danny Bryant. Er is voor elk wat wils. Het enige dat ze wel gemeen hebben is dat ze alle the best in the Business zijn.

Bluesmoose is het Blues radio programma van Omroep Groesbeek. Unique.FM en NIMA.NU
Hun uitzendgebied ligt in en rondom Nijmegen. Groesbeek, Malden, Heumen en Gennep. Maar ook op Internet is het programma wereldwijd te beluisteren. Hun wekelijkse podcast scoort wereldwijd zo goed dat het in Itunes vrijwel altijd een van de beste beluisterde BLUES podcasts ter WERELD is. In hun uitzending zijn ook regelmatig live opnames te horen van Bluesbands die bij hun te gast zijn. Rob van Elst en Gerrie Janssen zijn de stuwende krachten achter dit programma dat al sinds 2004 bestaat en worden meer dan regelmatig bijgestaan door Eric Jacobs(presentatie) en een grote groep bluesliefhebbers.www.bluesmoose.nl.

Line Up:

Bart Walker (USA)
Jimmy Bowskill (Can)
Joanne Shaw taylor (UK)
Tony Spinner (USA)
Big Pete (NL)
Danny Bryant (UK)
Smokin’ Joe Kubek & Bnois King (USA)

Aanvang 14:00 uur tot 23:00 uur,  Mooksebaan 12, festivalterrein De Wolfsberg – Groesbeek
Entree VVK 25,00 aan de kassa 30,00
Internationale Kaartverkoop via landelijk Primera winkels en online via www.bluesmoosefest.com
Directe kaartverkoop ook bij Kroese, Nijmegen, de Plataan, Malden, Popeye, Hengelo, De Comm en de Wolfsberg, Groesbeek

Deel: